Call us
Bel ons: 0702051145     
Mail us
Uw (letsel)schade, onze zorg!

Hulp bij het verhalen van uw materiële schade

Wanneer u door toedoen van een andere partij schade heeft opgelopen is dat al vervelend genoeg. Het laatste waar u dan op zit te wachten is alle rompslomp die komt kijken bij het verhalen van uw schade op de aansprakelijke partij. Alleen mensen die een allrisk verzekering hebben afgesloten kunnen rekenen op de hulp van de eigen verzekeraar. Maar wanneer u alleen WA of WA plus/WA mini casco/WA beperkt Casco verzekerd bent, staat u er alleen voor.

Bood Claim Services staat u graag bij tijdens het verhalen van uw schade. Wij nemen u alle werkzaamheden uit handen en zorgen ervoor dat de aansprakelijke partij aansprakelijk gesteld kan worden, er eventueel expertise geregeld is etc. De kosten die u hier normaal gesproken voor zou maken, kunnen wij namens u weer vorderen bij de aansprakelijke partij (op grond van wettelijke bepalingen). Zo kan BCS in vrijwel alle gevallen kosteloos werken voor u.

Wat moet u doen?

Heeft u schade? Wilt u dat Bood Claim Services deze schade snel en efficient namens u verhaalt? Neem dan snel contact met ons op. Wij helpen u dan direct.