Call us
Bel ons: 0702051145     
Mail us
Uw (letsel)schade, onze zorg!
 

Second Opinion Service (S.O.S) particulier 

Jarenlang heeft u uw verzekeringspremie netjes voldaan, maar nu u een schade heeft en bij de verzekeraar aanklopt voor een vergoeding, wijst deze uw verzoek om vergoeding af. U bent het hier niet mee eens, maar weet niet of u in uw recht staat en hoe u dit recht op vergoeding kunt verkrijgen. BCS heeft hiervoor de S.O.S particulier dienst voor in het leven geroepen.

Voor een vast tarief van € 29,- bekijken wij uw zaak en vertellen wij u in duidelijke taal of de afwijzing juist is geweest, of dat u ten onrechte geen uitkering heeft gekregen. Is het laatste het geval? Dan pakken wij de zaak voor u op en spreken de verzekeraar alsnog namens u aan. Lukt het ons ook niet om een vergoeding los te krijgen, dan kost deze extra service u helemaal niets!

Wilt u weten of u ondanks de afwijzing van uw verzekeraar toch de schade vergoed kan krijgen? Neem dan contact met ons op, zodat wij uw zaak snel en deskundig kunnen beoordelen. U weet dan binnen enkele werkdagen of u misschien toch nog kans maakt op vergoeding van de schade.